dilluns, 16 de novembre del 2009

Conferència Cibernàrium

Dilluns 16 de novembre de 2009 Dilluns16 de novembre vem començat la setmana d'activitats extraordinàries amb dues conferències; per una banda la conferència impartida per L'Eulàlia Bosch i d'altra banda la conferència al cibernàrium. En aquesta entrada vull parlar d'aquesta segona conferència. La conferència al cibernàrium ha tractat sobre la web 2.0 i l'educació al cibernàrium. Primerament ens han introduit amb una petita introducció que era i per a que s'utilitzava el cibernàrium ( centre d'alfabetització tecnologica, dirigit a majors de 16 anys i el qual imparteix càpsules de curta durada d'1h i tallers de 2h. Un cop explicada la informació general els senyors Manuel Pérez Tornero i el Santiago Tejedor han començat la xerrada amb una enquesta sobre les webs 2.0 que coneixiem entre elles el firefox, google notes,facebook...I val a dir que de 94, tan sols en coneixia 21). Seguidament ens han visualitzat un vídeo que explicava l'ús actual i passat que es feia sobre les tecnologíes i una de les dades que més m'ha cridat l'atenció es que els joves d'avui dia passem conectats o estem d'avant l'ordenador una mitjana de 4'5 hores la qual cosa és moltíssim temps.
La resta de la conferència ha girat entorn la web 2.0 portava a l'àmbit de l'educació i finalment es va realitzar un petit col·loqui on es podien plantejar preguntes de diversos tipus.

Aquí podem veure el vídeo que ens van passar durant la conferència:



Per últim i com a petita crítica m'agradaria dir que hem va semblar una conferència una mica feixuga ja que va ser molt llarga.