dissabte, 29 de novembre del 2008

Què és la WIKIXER?


Segur que si trobeu el nom de Wikixer, la gran majoria de l'ectors d'aquest article no sabrieu a que pot fer referència.

Pero si pel contrari us donés el nom de Wikipèdia o Viquipèdia la gran majoria de gent per no dir tothom, sabrieu explicar que és i de ben segur que heu navegat en elles.


Doncs bé la wikixer, és un projecte que s'età començant a impulsar per tal de crear una enciclopèdia virtual que vagi destinada als nois i noies de més curta edat, amb definicions adequades per ells i amb un vocabulari el suficientment entenedor, i alhora que aquesta enciclopèdia virtual estigui creada per els mateixos usuaris desde els més petits (Escola bressol) fins els estudiants de secundària aportant cada un d'ells el que puguin.


Una frase que he trobat respecte a la wikixer i que em m'ha semblat molt important ja que reflecteix perfectament el que té d'arribar a ser aquesta enciclopèdia és: Volem que aquesta wiki sigui un treball fet entre molts i per a molts, per això us proposem que us animeu a definir de manera entenedora totes aquelles paraules que aneu estudiant o cercant en el vostre treball quotidià.
Frase trobada en el següent enllaç:
http://www.xer.cat/wikixer/doku.php/inici
Així doncs, ja saveu tots els estudiants, estiguin cursan primaria, secundaria, carreres universitàries, treballan en el món de l'educació tots aquells que vulguin que s'engresquin i col·laborin amb aquest projecte tant interessant ja que el resultat final pot ser impresionant!.