dilluns, 22 de desembre del 2008

Vídeo creat amb el Windows movie maker

A la classe de noves Tecnologíes, el Jorge ens va proposar crear un vídeo amb el Movie Maker que representes algún fet que es pogués donar a l'aula, i el meu grup de treball i jo , vem decidir fer un vídeo que poguessim aprofitar posteriorment al treball paral·lel relacionat amb el Youtube.
EL que voliem reflectir al vídeo, era mostrar les diferents maneres d' utilitzar un vídeo a l'aula aquestes maneres son les següents:
-Vídeo impacte (finalitat de treure una conclusió...)
-Vídeo de continguts (finalitat autogestió, autoaprenentatge...)
-Vídeo com a suport del mestre (ampliació de l'explicació)
-Vídeo didàctic
El nostre vídeo reflectia el vídeo impacte en la primera part, on tots els alumnes de l'aula tenien de mirar el vídeo de manera conjunta per posteriorment posar totes les idees en comú i arribar a conclusions conjuntes.
I la segona part del vídeo, es tractava de reflectir un vídeo de contingut, on l'alumne mirava el vídeo de manera individual per tal que fos ell qui autogestionés aquest recurs, parant o reiniciant el vídeo tants cops com necessites...
Per realitzar aquest vídeo, el que varem intentar fer, va ser buscar diferents plans a l'hora de fer la grabació ( picat, contrapicat,primer pla... )

Vídeo realitzar per nosaltres :