dimecres, 22 d’octubre del 2008

JCLIC


Ja que el darrer programa estudiat a l'aula de noves tecnologies ha estat el jclic , m'agradaria explicar una mica que s'hi pot fer, bé sigui com a professor ,preparant tota una sèrie de activitats que ajuden en l'aprenentatge dels alumnes i també explixar que en poden aprendre els alumnes amb les activitats creades per els seus professors.


Un professor pot crear desde trencaclosques, una activitat per relacionar conceptes, exercicis de text,sopa de lletres,jocs de memòria entre altres .

El jclic consta de :

1.la finestra principal

2.La finestra de joc

3.Caixa de missatges

4.Els botons

5.els comptadors

6.La barra d'estat

7.La pell
8.La barra de menús


Per a poder crear una activitat, hem de fer-ho de la següent manera :

hi han diverses pestanyes que són primerament la pestanya de PROJECTE és on s'introdueixen les dades generals del programa .

La següent pestanya és la pestanya de MEDIATECA des d'aqui podem pujar les imatges,sons...

També hi ha la pestanya D'ACTIVITATS és on el professor pot crear totes les activitats que d'esitgi .

Finalment, hi ha la pestanya de SEQÜÈNCIES és poden modificar les seqüències de les activitats .


Un cop creada l'activitat , els alumnes les ahuran de resoldre per mitjà del programa jclic que permet treballar en xarxa, i a l'hora tenir un següiment de les activitats realtizades poden aixi seguir abançant si els resultats són favorables per a l'estudiant o si pel contrari aquest resultats són deficients poder repetir l'activitats tants cops com siguin necessaris fins que aquesta sigui realitzada correctament .



per a més informació premeu AQUÍ